Видео галерија

 • Химна 2015

  Химна на Училиштето

 • Вози трезен-стигни жив

  Вози трезен-стигни жив ООУ„Св.Климент Охридски“ Мак.Брод

 • Заклетва на првачињата

  Свечена приредба

 • Ајде Македонија- Македонија без отпад

  Еколошки час

 • Зелено знаме

  Кревање на зеленото знаме на училиштето

 • Приредба 24 Мај

  Проредба во Домот на Културата по повод 24 мај

 • Голем Одмор 2015

  Учениците од нашето училиште учествуваа во емисијата Голем одмор

 • Еко пакет-ООУ„Св.Климент Охридски“ Мак.Брод

  Изработка на Еко пакетот

 • Македонија без отпад-ООУ„Св.Климент Охридски“ Мак.Брод

  Македонија без отпад

 • Ден на дрвото

  Наставниците и учениците засадија садници за Денот на дрвото

 • Christmas Eve & Christmas

  Christmas Eve & Christmas

 • Twining project-macedonian-poland

  Twining project-macedonian poland

 • Cicha noc-Videospot

  Cicha noc-Videospot

 • Приредба во Домот на културата

  Денот на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј- 24 Мај Македонски Брод

 • Химна на нашето училиштето

  Химна на ООУ Св.Климент Охридски