• Новогодишна приредба

  Новогодишна приредба

  Новогодишна приредба и доделување на пакетчиња на учениците

 • Патронат на училиштето

  Патронат на училиштето

  Активности по повод патронатот

 • Прв училишен ден

  Прв училишен ден

  Нашето училиште на 4-ти септември (понеделник) ги отвари вратите за сите свои ученици

 • Европска недела на мобилност

  Европска недела на мобилност

  МЕЃУНАРОДЕН ДЕН БЕЗ АВТОМОБИЛИ, МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА МИРОТ

 • Ајде Македонија-Македонија без отпад

  Ајде Македонија-Македонија без отпад

  Акција Македонија без отпад

 • Патрон на училиштето

  Патрон на училиштето

  Активности по повод патронатот на училиштето

Новости