• Ден на пролетта и ден на поезијата

  Ден на пролетта и ден на поезијата

  Денeс учениците и наставниците со заедничка акција го означија доаѓањето на пролетта

 • Горди сме на нашите наставници и ученици

  Горди сме на нашите наставници и ученици

  Нашето училиште е наградено со сертификат за квалитет

 • Од иницијатива до реализација!

  Од иницијатива до реализација!

  Градиме инклузивно училиште и инклузивно општество

 • СВЕТСКИОТ ДЕН ЗА ЗАШТЕДА НА ВОДИТЕ

  СВЕТСКИОТ ДЕН ЗА ЗАШТЕДА НА ВОДИТЕ

  22 ри МАРТ

 • ДЕНОТ НА ШЕГАТА

  ДЕНОТ НА ШЕГАТА

  Шарени маски, насмеани детски лица, музика и танц.

Новости