Етвининг

еТвининг е платформа за училишен персонал (наставници, директори, библиотекари итн.) кој работи во училишта/предшколски институции во една од европските земји учеснички, за потребите да комуницираат, соработуваат, развиваат проекти, споделуваат и накратко, кои се дел од највозбудливата заедница за учење во Европа. еТвининг ја промовира училишната соработка во Европа преку користење на информациско-комуникациска технологија (ИКТ) така што на училиштата им обезбедува поддршка, алатки и услуги. еТвининг исто така нуди можности за бесплатен и континуиран професионален развој на наставниците преку интернет. На линковите во продолжение можи да се видат информации за eTwinning и проектите кои се работат во нашето училиште

 

Кликни на содржината за да го разгледаш проектот

 

Информации за eTwinning

 

Иформации за најава на платформата

 

Проект - TINY HANDS MEETING ART

 

Проект - AI IN 5STEPS- E-TWINNING ПРОЕКТ

 

Проект - CODE YOUR OWN GAME AND PLAY

 

Проект - MY ETWINNING JOURNEY ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ПРОЕКТ

 

Проект - SUMMER HOLIDAY IN MY COUNTRY

 

Проект - ENGLISH IS EASYPEASY

 

Проект - ETWINNING ПРОЕКТ FOUR SEASONS FOUR SKILLS

 

СЕРТИФИКАТ ЗА КВАЛИТЕТ

 

СЕРТИФИКАТ ЗА КВАЛИТЕТ НА ЕВРОПСКО НИВО

 

ДОДЕЛЕНА ПЛАКЕТА ЗА ЕТВИНИНГ УЧИЛИШТЕ 2023/24

Етвининг
Документи, програми, извештаи